Villkor
Lämna tillbaka det i samma skick som vid leveransen.
Vid hyra av bord och stolar ingår inte möblering. Vi levererar möblerna till tältet avtorkade, hopfällda och samlade. När dem lämnas tillbaka skall dem vara i samma skick

Hyrtillfälle
När ni hyr produkter av oss avser priserna hyra för ett tillfälle (en dag). Vid hyra av tält eller tillbehör längre än ett tillfälle tar vi ut en extra procentsats på totalpriset. Meddela oss i förväg.

Bokning och bokningsbekräftelse
När en offert godkänns enligt överenskommelse skickar vi iväg en bokningsbekräftelse. Då är ni garanterade att vi kommer och levererar enligt överenskommet. I samband med bokning kan vi ta ut en bokningsavgift på 20% av beloppet.
Efter leveransen tillgodoräknar vi detta belopp och betalar resten av beloppet.
Väljer ni att avboka behåller vi bokningsavgiften men ni slipper att betala rester av det överenskommelsen.
Detta som en säkerhet och är bindande från båda parterna.

Avbokningsregler
Väljer ni att avboka hela eventet kommer vi att debitera en bokningsavgift/avbokningsavgift som uppgår till 20% av beloppet. Belopp tas ut som en bokningsavgift och kommer inte att återbetalas.

Uppsättningsytan
När vi kommer med tältet ska måtten för tältet stämma överens med ytan där det ska stå. Det innebär både höjden, bredden och längden (höjden på tältets lägsta punkt är 2 meter) ska det finnas en öppen plats samt en halv meters marginal. Kringliggande buskar och träd ska därför vara nedklippta så att inga grenar hänger ner på tältet.

Rena och fräscha produkter
När du lämnar tillbaka våra produkter, titta efter så att ingen har råkat spilla något utan att torka upp efter sig, se även till så att bord och stolar är avtorkade. Lämna det som du själv vill ha det så att nästa kund kan bli nöjd också. En städavgift tillkommer vid extra arbete för rengöring av våra tält, golv, bord och stolar. T ex kvarlämnade mat- och dryckesfläckar, stearinstänk, tejp- och klister rester.
En nyklippt gräsmatta kan orsaka att tältdukarna blir smutsiga om gräset blivit klippt tätt inpå uppsättningsdagen och ligger kvar. Tänk på att klippa gräset minst en vecka innan evenemanget för att undvika att grässtråna sitter kvar på dukarna vid nedmontering.

Ansvar och ersättning
Under tiden våra produkter befinner sig hos er är ni ansvariga för dem. Om något förstörs eller försvinner blir du ersättningsskyldig.